Maneta del Llevant per a seguir en la Copa

Els de Paco López resolen l'eliminatòria per la via ràpida amb un clar 0 a 5.

El Llevant ha fet cinc gols a Melilla

Amb un 0 a 5, el Llevant ha resolt la seua eliminatòria de Copa del Rei per la via ràpida. El conjunt granota no volia sorpreses en la seua visita a Melilla i la tranquil·litat ha vingut ben prompte, amb un doblet de Coque. El primer gol al minut 9 després de rematar amb el cap la treta d'un córner. El segon, tres minuts més tard, en finalitzar de manera perfecta un mà a mà amb el porter local.

El Llevant volia la sentència i ha vingut en el minut 20. El tercer ha sigut obra de Borja Mayoral.

La superioritat granota ha sigut ben manifesta, tal com ha quedat patent en el quart gol de la vesprada. Hernani remata a plaer després d'una gran internada de Morales per la banda esquerra. Era el minut 55 i amb el 0 a 4 era moment de pensar ja en altres compromisos.

El partit ha baixat d'intensitat, però, abans de finalitzar, el Llevant encara ha fet la maneta. Ha sigut de penal, obra de Sergio León.

Amb el 0 a 5 ha finalitzat un partit molt seriós del Llevant i, ara sí, és moment de pensar en el Celta de Vigo.