El Manchester visita la Ceràmica amb Carrick d'entrenador interí

Michael Carrick dirigeix el seu primer entrenament com a primer tècnic del Manchester United
Michael Carrick dirigeix el seu primer entrenament com a primer tècnic del Manchester United

Vila-real i Manchester United afronten aquest dimarts a l'estadi de la Ceràmica un partit decisiu per al futur del grup, ja que els dos equips poden certificar la seua classificació en cas de guanyar aquest partit, sempre en funció del resultat de l'Atalanta que juga a Suïssa contra el Young Boys.

Així, els castellonencs arriben al partit després de sumar tres partits sense perdre, la qual cosa els permet deixar una mica arrere la que era una de les pitjors ratxes dels últims temps. Una reacció que fa que l'equip d'Emery puga arribar a la jornada amb més tranquil·litat de la que tenien fa una mica més d'un mes, quan havien sumat quatre partits en Lliga sense guanyar.

Una situació millor que la del United, que arriba després d'una de les seues pitjors ratxes, la qual cosa ha propiciat el canvi de tècnic. Així, l'equip anglés ha destituït aquest cap de setmana Solskjaer després de la derrota contra el Watford, la qual cosa suposa que en la Ceràmica l'equip estarà dirigit de moment i de manera interna, per Michael Carrick.

En el capítol esportiu, l'equip espanyol arriba a aquest partit amb molts dubtes, ja que fins a quatre jugadors són dubte per al partit: Paco Alcàsser, Arnaut Danjuma, Étienne Capoue i Sergio Asenjo.

A més, l'equip té segures les absències del lesionat Gerard Moreno i de Serge Aurier, que no té fitxa en aquesta competició.

També et pot interessar

stats