El Manchester United promet el títol a la seua afició

Els dimonis rojos estan passant per una de les pitjors ratxes de la temporada

El Manchester buscarà la victòria sí o sí

El rival del Vila-real en la final de l'Europa League, el Manchester United, no pensa en una altra cosa que el partit contra els groguets. Amb la segona posició ja consolidada en el campionat domèstic i la classificació per a la pròxima Champions League assegurada, els dimonis rojos podran fer rotacions en l'últim partit de Lliga aquest diumenge.

Abans, aquest dimarts, l'estadi d'Old Trafford ha tornat a viure una nit històrica amb la tornada d'aficionats després d'alguns mesos per culpa de la pandèmia de coronavirus.

No obstant això, les passades protestes dels aficionats contra la inclusió del club en la Superlliga, pareix que ha desestabilitzat l'equip en l'àmbit esportiu. Els de Solskjaer fa tres jornades que no guanyen a casa, però ahir, l'entrenador noruec, va prometre a la seua afició que la pròxima vegada que tornen a l'estadi, portaran un títol.

De fet, en roda de premsa ja ho ha deixat clar: "Quan arribes a una final vols guanyar-la, no reps cap premi per assistir-hi", va sentenciar.

També et pot interessar

stats