El Manchester United prescindeix de Cristiano Ronaldo

El futbolista portugués participarà en el Mundial de Qatar com a agent lliure

Ronaldo s'entrena amb Portugal a l'espera de debutar dijous a Qatar, contra Ghana
Ronaldo s'entrena amb Portugal a l'espera de debutar dijous a Qatar, contra Ghana / Agència Efe

El Manchester United ha anunciat aquest dimarts que el portugués Cristiano Ronaldo abandona el club anglés "amb efecte immediat" i "de mutu acord".

El conjunt britànic ha agraït en un comunicat publicat en les xarxes socials la "immensa contribució" que ha fet el futbolista durant els dos períodes de la seua carrera en els quals ha jugat a Old Trafford.

La situació de Cristiano en el Manchester United era insostenible després de la incendiària entrevista que va concedir fa uns dies, en la qual va atacar tots els estaments del club, incloent-hi companys, entrenadors i directiva. 

El club va prendre accions legals contra ell, va contactar amb advocats per a veure com resoldre la situació i va assegurar, en un comunicat, que havia emprés "els primers passos" per a donar resposta a l'entrevista del portugués. 

D'aquesta manera acaba la segona etapa de Cristiano a Old Trafford, el lloc que el va catapultar a la fama i on va guanyar el seu primer Baló d'Or, després de sis anys (2003-2009) en la primera etapa. Després de nou anys gloriosos en el Reial Madrid i tres temporades amb el Juventus de Torí, Cristiano va tornar a la seua casa i el van elegir millor jugador de l'equip la temporada passada.

No obstant això, als 37 anys i amb l'arribada de Ten Hag, no s'ha adaptat al rol de suplent, i ha protagonitzat diversos mals gestos al tècnic holandés, com quan se'n va anar quan faltaven pocs minuts perquè acabara el partit contra el Tottenham Hotspur, i es va negar a entrar al terreny de joc.

També et pot interessar

stats