Mamardashvili es consolida com un dels millors porters joves del món

El guardameta del València va ser clau per a classificar Geòrgia per a la primera Eurocopa de la seua història

El porter del València CF i de Geòrgia, Giordi Mamardashvili
El porter del València CF i de Geòrgia, Giordi Mamardashvili

El porter del València CF, Giorgi Mamardashvili, s'ha consolidat com un dels principals guardametes joves del món. Després d'estar quallant una gran temporada a les ordres de Baraja, ara, el georgià ha sigut clau per a classificar la seua selecció en la primera Eurocopa de la seua història, la que es disputarà el pròxim estiu a Alemanya.

I ho ha fet després de detindre un penal a Grècia en la final del play-off classificatori a la gran cita. El porter és, juntament amb Khvicha Kvaratskhelia, l'altra gran estrela del combinat caucàsic que ha fet història.

Una trajectòria que no ha passat desapercebuda. Mamardashvili, als 23 anys, ha augmentat el seu valor de mercat, que està en 35 milions d'euros segons el portal Transfermarkt. Una garantia sota els pals que aglutina les mirades de diversos grans d'Europa que ja fan cua a València per a contractar els seus servicis, situació que podria aprofitar el conjunt de Mestalla per a fer caixa. De fet, amb contracte assegurat fins a 2027 i una clàusula de 100 milions d'euros, el València estarà en disposició de demanar més del que diu el seu teòric valor de mercat.

També et pot interessar

stats