El Vila-real encadena la quarta derrota seguida en caure 4-2 contra el Mallorca

Els jugadors groguets es lamenten després d'un gol local
Els jugadors groguets es lamenten després d'un gol local / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
17 de febrer 2023 - 19:31 Actualitzat: 19 de febrer 2023 - 22:36

El Vila-real naufraga. L'equip groguet ha patit la quarta derrota seguida en caure 4-2 contra el Mallorca en un partit marcat per les errades defensives i l'expulsió de Manu Trigueros en l'equador de la primera part. Aquesta nova entropessada allunya els de Quique Setién dels llocs que donen accés a jugar a Europa la temporada que ve.

El plantejament dels dos equips no ha sorprés ningú: el Mallorca li ha cedit el control de la pilota al Vila-real per a tractar de sorprendre a la contra. El partit transcorria amb normalitat i segons el guió previst, amb poques ocasions, fins que un minut ho ha canviat tot. Una errada de Reina ha suposat el primer gol local, obra de Kadewere. A penes un minut després, Manu Trigueros ha vist la roja per una agressió a Dani Rodríguez. Tot i això, l'equip groguet ha superat aquest daltabaix i ha aconseguit empatar poc abans del descans amb un gol de Morales. Però Dani Rodríguez ha tornat a avançar els locals abans del descans, en aprofitar la indolència defensiva visitant.

En la represa, Samu Chukwueze ha restablit la igualada, en aprofitar una gran assistència de Yeremy Pino. Aquesta vegada l'empat ha durat sis minuts. Dani Rodríguez ha tornat a avançar el Mallorca i ha deixat definitivament grogui el Vila-real. Muriqi ha sentenciat el duel amb el 4-2 definitiu, un resultat que, a més, situa els balears per davant dels groguets en la taula.

El Vila-real no perdia quatre partits seguits des de fa 24 anys, en la temporada del debut a Primera Divisió. La setmana que ve, contra el Getafe, només val guanyar si els groguets volen tornar a jugar a Europa la temporada que ve.