Paulista sosté el València (0-1)

E: Un gol del central brasiler, que reapareixia després de quatre mesos lesionat, dona la primera victòria de l'any en la Lliga

Els jugadors del València celebren un gol a Son Moix
Els jugadors del València celebren un gol a Son Moix / Agència Efe
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
25 de febrer 2022 - 22:45 Actualitzat: 27 de febrer 2022 - 20:56

El València ha posat fi a una ratxa de set partits seguits sense guanyar en la Lliga en imposar-se 0-1 al Mallorca en l'estadi Son Moix amb un gol del brasiler Gabriel Paulista, que reapareixia després de superar una lesió que el va mantindre quatre mesos allunyat dels terrenys de joc.

Paulista ha fet un xut dur des de 30 metres per a batre Sergio Rico després que la pilota pegara en el travesser. El duel ha sigut molt intens, amb moltes faltes, i el Mallorca ha pogut empatar gràcies al kosovar Vedat Muriqi, que s'ha trobat en diverses ocasions amb el porter valencianista Mamardashvili.

L'equip de José Bordalás, que només havia sumat 2 punts dels últims 21 en joc, se'n torna amb tres punts de les Illes Balears que el fan tornar a pujar la mirada cap a llocs europeus. A més, la victòria és una dosi de confiança de cara a la tornada de les semifinals de la Copa del Rei.

Un partit, dimecres a Mestalla, en el qual podrà estar Ilaix Moriba, tot i ser expulsat en el temps de descompte del partit contra el Mallorca. També l'entrenador de l'equip local, Luis García Plaza, ha hagut d'abandonar en veure una targeta roja directa.

També et pot interessar

stats