El Mallorca de García Plaza fa trontollar el Llevant (1-0)

La derrota agreuja la crisi de resultats de l'equip granota, que ja acumula setze partits sense guanyar, i fa perillar la continuïtat de Paco López

Baba celebra el gol davant la desesperació dels jugadors granota
Baba celebra el gol davant la desesperació dels jugadors granota / LaLiga

El Llevant sembla haver-se oblidat de guanyar. Són ja 175 dies sense conéixer la victòria i huit jornades de Lliga sense cap triomf després de la derrota contra el Mallorca de Luis García Plaza (1-0). Baba ha avançat els locals i Morales ha desaprofitat un penal per a fer l'empat poc després.

El partit ha començat amb els dos equips molt intensos, conscients de la importància dels tres punts en joc. La igualtat ha sigut la tònica del duel, amb poques ocasions entre dos dels conjunts menys golejadors de la Lliga. Només Morales i Ndiaye han revolucionat un poc el joc, encara que sense massa encert de cara a la porteria. La primera part ha conclòs amb una tangana després que Pablo Maffeo li haja dit a Paco López "calla, que et queden dos dies". L'acció ha acabat amb l'expulsió del segon entrenador granota, Toni López.

El Llevant ha eixit fred en la represa i el Mallorca ho ha aprofitat per a aproximar-se a l'àrea defesa per Aitor Fernández. Els locals han perdonat dues ocasions clares i després ha sigut Rober Pier el que ha desaprofitat una immillorable opció d'inaugurar el marcador.

Semblava que només una acció a pilota aturada podria canviar el signe del partit. I així ha sigut. Baba ha culminat una jugada d'estratègia per a avançar el Mallorca, tot i les protestes llevantinistes per un possible fora de joc. Poc després, l'equip granota s'ha trobat amb un penal per mans de Mboula. Però Manolo Reina ha aturat el llançament de Morales, que ha errat el segon penal de la temporada dels granota dels tres que han tingut.

La derrota agreuja la crisi de resultats del Llevant, que ja acumula setze partits sense guanyar, si se sumen els del final de la temporada passada. La continuïtat de Paco López a la banqueta perilla i el duel contra el Getafe de Míchel de la pròxima jornada serà tot una final.

També et pot interessar

stats