Mallorca-Castelló: a seguir sumant a casa del líder

Els orelluts esperen mantindre les bones sensacions dels últims partits i donar la sorpresa a Son Moix.

Els jugadors orelluts celebren el gol de la victòria contra el Saragossa
Els jugadors orelluts celebren el gol de la victòria contra el Saragossa / @LaLiga

El Castelló visita aquest dilluns el Mallorca, el líder de Segona, amb l'objectiu d'allargar les bones sensacions de les últimes dues jornades i donar la sorpresa a l'Estadi de Son Moix. Després de sumar quatre dels últims sis punts, fet que els ha permés eixir dels llocs de descens, els orelluts buscaran puntuar contra un equip que només ha rebut tres gols en setze jornades i que no perd des de la primera jornada, un llunyà 13 de setembre.

L'entrenador alb-i-negre, Óscar Cano, ha destacat que els últims resultats han provocat que estiguen “en un moment anímic realment bo” i s'ha mostrat optimista davant la possibilitat de donar la sorpresa i poder continuar sumant tot i la dificultat del rival. “El Mallorca juga bé, fa un bon ús de la pilota i s'ajunta bé en defensa i en atac; són molt solvents amb la pilota i quan la perden defenen molt alt i encaixen molt pocs gols”, ha dit.

Per a poder fer mal als balears, Cano considera que “cal ser capaços d'arribar, ser significatiu i productiu, saber parar-se en el seu camp i mobilitzar-los cap a les conductes en què es troben incòmodes”. El tècnic no podrà disposar de Josep Señé i Igor Zlatanovic, per la clàusula que el Mallorca ha disposat en les respectives cessions, ni tampoc de Carles Salvador, Jorge Fernández i Iago Indias, per lesió, però recupera Rafa Gálvez.

El Mallorca i el Castelló es tornaran a veure les cares més de 26 anys després, ja que l'últim partit entre els dos equips es va disputar el 23 de gener de 1994, també en terres balears i també en la categoria de plata del futbol espanyol. En aquella ocasió, els orelluts van guanyar 0-1, amb un gol de Juan Carlos. En set visites a Son Moix, entre Primera, Segona i Copa del Rei, els alb-i-negres només han perdut una vegada.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Raül Pina i els comentaris de Patrícia Campos.

També et pot interessar

stats