El Llevant suma un punt a La Rosaleda, i gràcies (0-0)

L'equip de Calleja encadena tres partits sense guanyar

El granota Bouldini intenta un remat de xilena
El granota Bouldini intenta un remat de xilena / LaLiga

El Llevant ha sumat un punt a La Rosaleda tot i que en el minut 82 ha estat a punt de caure derrotat en la seua visita a la capital del sol per un gol de Rubén Castro que ha anul·lat el VAR per fora de joc.

Els homes de Javi Calleja sumen tres jornades sense victòria i dos punts dels últims nou disputats. Contra el Màlaga, el conjunt granota no ha estat còmode en cap moment en un estadi amb més de 20.000 aficionats a la graderia i que ha viscut uns últims minuts bojos.

El partit ha sigut estrany, els granotes en la primera part han tingut ocasions de gol i s'ha mostrat com un conjunt sòlid, però l'equip local ha sigut expeditiu en defensa i intens en l'atac. Un equip i l'altre tingueren ocasions, però, cap dels dos conjunts han sabut aprofitar les oportunitats. El Llevant deixava espais, però disposava de bones ocasions al contracolp i el Màlaga es mostrava compacte i ambiciós per a intentar conquistar els tres punts necessaris per a eixir de la zona baixa de la classificació.

En la segona part, el joc tingué moltes alternatives, encara que cap dels dos equips manava sobre la possessió de baló i era superior en la creació de perill que afavorira trencar la igualada al marcador.

Les coses podien haver canviat en el minut 60 quan el Llevant s'ha quedat amb superioritat numèrica després d'una entrada dura de Juande sobre De Frutos. Si més no, el guió del partit no fou positiu per als de Calleja perquè desaprofitaren l'avantatge i, només 8 minuts després, ha sigut el futbolista granota De Frutos qui ha vist la targeta roja després d'una lletja acció sobre Escassi. Equilibri novament sobre el terreny de joc, els dos equips amb deu jugadors.

Des d'aquest moment el partit ha passat a ser estrany. Els granotes ja no ha sigut el conjunt de la primera part acostant-se a la porteria del Màlaga perquè era l'equip andalús qui ha defés amb línia de cinc i es feia sòlid en la rereguarda. Expeditiu en defensa, el conjunt local aprofitava la velocitat per les bandes per a trencar la igualada. Així arribaren les ocasions infructuoses de Rubén Castro i el gol anul·lat en el 82.

A la fi el Llevant suma tres jornades sense guanyar i continua sense recuperar les bones sensacions de les primeres jornades de la segona volta del campionat després d'un just empat.

També et pot interessar

stats