La majoria de clubs valencians de Segona B i Tercera volen acabar ja la temporada

La Federació valenciana ha reunit els equips per videoconferència per a conéixer la seua opinió sobre la proposta de la Federació espanyola.

La Federació valenciana traslladarà les opinions a l'assemblea estatal
La Federació valenciana traslladarà les opinions a l'assemblea estatal / CE Castelló.

En una reunió telemàtica convocada aquest dijous per la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, FFCV, els equips de Segona B i Tercera de la Comunitat Valenciana han votat de quina manera volen que siga el final d'aquesta temporada. L'objectiu és conéixer l'opinió dels equips valencians sobre la proposta de la Reial Federació Espanyola de Futbol, per a acabar les competicions i traslladar-la a l'ens federatiu en l'assemblea estatal de la setmana que ve i ajudar a conformar una posició de consens per al futbol espanyol.

La majoria de clubs han expressat el seu desig que es considere acabada la temporada, independentment del sistema d'ascensos i descensos que es puga determinar.

Pel que fa a la Segona Divisió B, després d'una votació entre els clubs de la Comunitat Valenciana, l'opció amb més adeptes ha sigut que hi haja ascensos mitjançant un sistema de promoció, però que no s’hi produïsquen descensos. Entre els clubs de Tercera també és majoritària la idea que no hi haja descensos i s'ha optat majoritàriament per un ascens directe per al campió i un play-off d'ascens de quatre equips, del segon classificat al cinqué.

Alguns equips s'han mostrat partidaris de marcar el 30 de juny com a data límit per a poder disputar la promoció d'ascens.

També et pot interessar

stats