La màgia de Cazorla torna al Vila-real

Unes 5.000 persones el reben a l’Estadi de la Ceràmica, dos anys després d'una greu lesió.

La màgia de Cazorla torna al Vila-real
La màgia de Cazorla torna al Vila-real

Emotiva i carregada de màgia, així ha sigut la presentació de Santi Cazorla. Després de dos anys lluitant contra una greu lesió al tendó d’Aquil·les, el futbolista torna a sa casa, al club que el va catapultar a l’elit del futbol, quan va guanyar dues eurocopes amb la selecció espanyola, el 2008 i 2012.

El Vila-real li ha donat l’oportunitat de tornar a sentir-se futbolista i Cazorla vol tornar aquesta confiança recuperant la seua millor versió dins del terreny de joc: “Vull donar les gràcies al Vila-real, per tot el que ha fet al llarg d’aquests dos anys amb mi. Sempre és un club especial, un model de com s’han de fer les coses en un club de futbol i jo ara em posaré les piles per a donar-ho tot per aquest club i per aquesta camiseta”.

Se’l veia emocionat davant les 5.000 persones que han assistit a la seua presentació. N’hi havia per això i més després de tot el calvari que ha patit. Així i tot ell encara vol més: “Soc una persona ambiciosa i crec que encara puc donar més de mi. Encara tinc treball a fer perquè continue tenint molèsties, però soc optimista de cara al futur i crec que puc millorar”.

Cazorla ha recordat totes les persones que al llarg d’aquest període s’han preocupat per la seua recuperació, però ara ja torna a pensar com a futbolista, en objectius esportius, en la lliga i en l'Europa League.

També et pot interessar

stats