El Madrigal compleix cent anys

El que hui es coneix com a Estadi de la Ceràmica es va inaugurar el 17 de juny de 1923

El Madrigal compleix cent anys

L'Estadi del Madrigal, conegut actualment com La Ceràmica, fa cent anys. El camp del Vila-real es va inaugurar el 17 de juny de 1923 i en aquest llarg període s'ha renovat totalment al costat d'un club que ha tocat el cel d'Europa fins a convertir-se en tot un estadi de Champions.

Els terrenys sobre els quals estan construïts pertanyien a José Calduch, un farmacèutic local que volgué donar impuls a l'esport del seu poble i els comprà de forma altruista. Havia de cobrar un lloguer, però mai ho va fer.

La història de l'estadi està farcida d'ampliacions i remodelacions, que l'han fet passar dels 2.000 espectadors inicials fins als 23.500 del present. El punt d'inflexió va ser l'arribada a l'entitat de Fernando Roig. El 2017 marcà una fita, ja que l'estadi canvià de nom i passà a anomenar-se estadi de la Ceràmica. L'última reforma, que va concloure a finals de l'any passat, va convertir l'estadi en una icona per a un poble que ha viscut moments inoblidables i que vol continuar el somni que un dia va fer realitat un visionari com ara José Calduch.

També et pot interessar

stats