Maccabi-Villarreal: a certificar el pas a setzens

Unai Emery no podrà disposar del golejador, Paco Alcácer.

Els jugadors del Villarreal celebren el gol davant el Reial Madrid

El Villarreal visita aquest dijous el Maccabi de Tel-Aviv en el partit que pot suposar la classificació matemàtica per a setzens de final de l'Europa League. A més, en el cas que el Sivasspor no guanyara contra el Karabakh, els d'Unai Emery s'assegurarien la primera plaça del grup.

L'equip groguet arriba en un bon moment de forma després de l'empat aconseguit aquest passat cap de setmana contra el Reial Madrid. En Lliga va tercer i en total ja van deu partits consecutius sense conéixer la derrota.

L'únic inconvenient que tindrà Emery per al partit és la baixa de Paco Alcácer, per una sobrecàrrega en els isquiotibials de la cama esquerra. Amb qui sí que podrà comptar és amb Mario Gaspar que va acabar el partit contra el Reial Madrid tocat i amb molèsties.

Enfront tindrà un Maccabi de Tel-Aviv que també està en molt bona forma. Només ha perdut un dels seus últims set partits, precisament el que el va enfrontar a l'Estadi de la Ceràmica al Villarreal i que va perdre per 4-0. A més, el seu entrenador, Georgios Donis, podrà disposar de tota la plantilla en la qual destaquen dos espanyols, l'exjugador de l'Athletic Club i el Mallorca, Enric Saborit, i el jugador del planter madridista i exjugador del Màlaga, Luis Hernández.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 18:50 hores, amb Jordi Sanchis, la narració de Xavi Rubert i els comentaris de Xavi Valls i Jorge López.

També et pot interessar

stats