La mà d'Acuña provoca la derrota de l'Elx contra l'Albacete

Els franjaverds cauen a llocs de descens.

Javi Flores encara a Arroyo | laliga.es
Javi Flores encara a Arroyo | laliga.es

Una acció polèmica deixa l'Elx sense premi en el seu encontre en el Martínez Valero davant l'Albacete. Susaeta centra una pilota a l'àrea i Acuña toca amb la mà. L'esfèric acaba a l'interior de la porteria i serveix perquè els manxecs s'imposen per la mínima. El davanter, després del partit, ha estat al vestidor de l'Elx per a demanar perdó. Pacheta, en sala de premsa, carrega durament contra l'actuació del col·legiat per aquesta errada.

Després del gol de l'Albacete, l'Elx ho ha intentat de moltes formes. Iván Sánchez, magistral com sempre, colpeja amb força i Tomeu envia la pilota a córner. En la continuació de la jugada, Sory caboteja i frega el gol. Per poc, però l'africà es queda amb ganes de marcar. Tots els intents moren a la zona de tres quarts i l'empat no arriba.

Als darrers minuts de la primera part, l'expulsió de Zozúlia deixa l'Albacete amb inferioritat numèrica. L'entrada per darrere a Josan no ofereix dubtes. Tot i això, els de Ramis no han perdut l'equilibri en cap moment. Saben governar el compromís sense un efectiu determinant en atac. Això i els problemes de definició de l'Elx durant el segon acte, han fet la resta.

La conseqüència de la derrota és la caiguda dels il·licitans als llocs de descens. Dissabte 1 de desembre els de Pacheta jugaran al Nuevo Arcángel de Còrdova a les 16 hores. Els andalusos també es troben en llocs de perill. Per tant, un duel de necessitats però amb la confiança que l'Elx voldrà sumar el primer triomf de la temporada lluny del seu estadi.

També et pot interessar

stats