Luis García Plaza, en 'Línia de fons': "Porte el Llevant al cor, però té un entrenador a qui respecte"

L'entrenador madrileny va ser destituït dimarts com a tècnic del Mallorca, on ha estat els últims dos anys

García Plaza va rebre l'estima de l'afició del Mallorca després de ser destituit
García Plaza va rebre l'estima de l'afició del Mallorca després de ser destituït / Agència Efe

L'endemà de ser acomiadat com a entrenador del Mallorca, i només unes hores més tard d'acomiadar-se de l'afició illenca, el tècnic Luis García Plaza va analitzar en el programa Línia de fons de la ràdio d'À Punt l'eixida del club balear, la seua trajectòria com a entrenador i també va parlar del Llevant, equip que reconeix que és l'altre conjunt que l'"ha marcat".

"Li tinc molta estima", encara que reconeix que "és un altre club: jo vaig posar el meu granet d'arena i m'alegre de com està ara el Llevant". L'entrenador madrileny confia en el fet que l'equip entrenat per Alessio Lisci pegue una última espenta cap a la permanència: "està complicat, però pitjors coses s'hi han vist".

García Plaza es va desmarcar de la possibilitat de tornar a Orriols la pròxima temporada. "Hi ha un entrenador que acaba de començar en el futbol d'elit, encara que té una gran trajectòria en el futbol base, i m'agrada ser respectuós amb la gent que està treballant". "Encara no m'he plantejat quin serà el meu pròxim repte, amb el Llevant hi ha un vincle, però si no és ací, serà en un altre lloc", va dir l'extècnic granota.

Àudio
Luis García Plaza, en 'Línia de fons'
Luis Garcia Plaza

També et pot interessar

stats