Luis de la Fuente substitueix Luis Enrique com a seleccionador

El de La Rioja afrontarà un projecte continuista respecte de l'anterior

El nou seleccionador espanyol, Luis De la Fuente
El nou seleccionador espanyol, Luis de la Fuente

Luis Enrique ja té substitut al capdavant de la selecció espanyola de futbol. Es tracta de Luis de la Fuente, que fins ara era seleccionador sub 21, i que pren el relleu d'un projecte continuista respecte del que ha fet Luis Enrique.

Així, De la Fuente, que era el principal candidat a seure a la banqueta, encara el futur de la selecció amb el repte de classificar-la per a la pròxima Eurocopa 2024 que se celebrarà a Alemanya, i també amb l'objectiu de guanyar la Final Four de la Nations League que disputarà el pròxim mes de juny contra les seleccions de Croàcia, Itàlia i els Països Baixos.

El perfil de De La Fuente ha sigut clau a l'hora d'escollir-lo a causa de la joventut de l'actual plantilla absoluta. El de La Rioja ha tingut una gran part dels jugadors actuals de l'absoluta a càrrec seu en la sub 21, amb qui ha aconseguit l'or en els Jocs Mediterranis de 2018, l'Eurocopa de 2019, i la plata en els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, celebrats l'estiu de 2021 per la pandèmia. Entre els jugadors que van formar part de la selecció en alguns d'aquests tornejos hi havia Unai Simón, Dani Olmo, Carlos Soler, Pau Torres, Marco Asensio, Eric García o Pedri.

També et pot interessar

stats