Luis Enrique torna a la selecció espanyola

El president de l'RFEF, Luis Rubiales, ha confirmat que Luis Enrique serà el seleccionador en l'Eurocopa 2020.

Luis Enrique torna a la selecció espanyola
Luis Enrique torna a la selecció espanyola

El president de la Reial Federació Espanyola de Futbol ha confirmat que Luis Enrique torna a ser l'entrenador de la selecció i en serà el tècnic en l'Eurocopa de l'any 2020.

La tornada de Luis Enrique Martínez representa l'adeu de Robert Moreno, que es va fer càrrec de la selecció al mes de juny quan el tècnic asturià hagué de renunciar al càrrec de forma oficial per la malaltia de la seua filla, Xana.

Amb Robert Moreno al capdavant, la selecció s'ha classificat per a l'Eurocopa 2020 com a cap de sèrie i com a primera classificada en el grup F. Amb Moreno a la banqueta, firma sis victòries i dos empats.

En la compareixença davant del mitjans de comunicació, Rubiales no ha aclarit si l'adeu de Moreno és una destitució o una rescissió de contracte per part de l'entrenador. El president ha comunicat que tenia aparaulada una reunió amb Moreno a les 10 del matí, però aquest no s'hi ha presentat i ha enviat els seus advocats. " M'hauria agradat parlar amb ell i arribar a un acord amistós" ha assenyalat Rubiales.

Les relacions entre Moreno i Rubiales s'havien enrarit les darreres setmanes perquè Moreno havia manifestat públicament que li agradaria renovar el seu contracte amb la selecció una vegada que ha classificat el combinat espanyol per a la pròxima Eurocopa. D'altra banda, Rubiales havia donat la seua paraula a Luis Enrique que podria tornar a la selecció quan es trobara en condicions.

També et pot interessar

stats