Luis Enrique: "S'ha de ser optimista i pensar que tot eixirà molt bé"

L'entrenador de la selecció espanyola ha fet balanç abans d'enfrontar-se a Grècia en el decisiu partit de la fase de grups

L'entrenador de la selecció, Luis Enrique
L'entrenador de la selecció espanyola, Luis Enrique

La selecció espanyola afronta dos partits clau de cara a la classificació per al Mundial de Qatar 2022. Primer, contra Grècia i després, contra Suècia, amb qui, previsiblement es podria jugar la primera posició del grup.

En aquest sentit, l'entrenador de la selecció espanyola, Luis Enrique, ha assegurat que "s'ha de ser optimista i pensar que tot eixirà bé". El tècnic asturià ha dit que la pressió existeix, però que és una cosa natural entre els jugadors de primer nivell. "Sense pressió no seríem la selecció espanyola", ha matisat.

Sobre l'obligació d'estar en el Mundial, Luis Enrique ha dit que Espanya no té aquesta única obligació, sinó que ha de guanyar tots els partits.

Una de les polèmiques que envolten el partit és el fet que la selecció de Suècia juga el seu contra Geòrgia abans que Espanya, fet que al tècnic "no li molesta", encara que s'hauria estimat més que els dos partits es jugaren a la mateixa hora.

També et pot interessar

stats