Luis Enrique: "Jo compre el 'pack' complet, quan ix bé i quan ix malament"

La selecció espanyola s'enfronta al Marroc en els huitens de final del Mundial de Qatar

El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez
El seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez

La selecció espanyola s'enfronta aquest dimarts al Marroc en el decisiu partit de huitens de final. Espanya comença la fase a vida o mort amb dubtes per la forma de joc i per la fragilitat que va mostrar l'equip en diverses fases del partit contra el Japó que va finalitzar amb la derrota i la segona posició del grup.

Per al xoc, el seleccionador Luis Enrique, ha explicat que té a tots els jugadors recuperats i disponibles, inclosos Azpilicueta i el porter David Raya, que havien tingut molèsties els últims dies.

Luis Enrique ha explicat que són una de les seleccions més motivades i tractaran de fer mèrits per aconseguir un bon resultat i que estarà al 100% amb ells passe el que passe. "Jo compre el pack complet quan guanyem, però també quan perdem", ha matisat.

Sobre els dubtes en el plantejament utilitzat, Luis Enrique ha dit que no canviaran la forma de jugar, i sí que tractaran de corregir les coses "millorables" que han quedat patents dels últims compromisos. No obstant això, el seleccionador no ha cessat en dir que "estan molt convençuts" de les seues possibilitats.

També et pot interessar

stats