Luis Enrique: "Ara per ara, no tinc constància que ens vacunen"

El seleccionador espanyol ha assegurat que esperarà que es recupere Busquets i no en convocarà un altre

El seleccionador espanyol Luis Enrique
El seleccionador espanyol Luis Enrique

L'expectació per la roda de premsa del seleccionador espanyol, Luis Enrique Martínez, era màxima. L'embolic creat per la possible vacunació de la selecció i el contagi de Sergio Busquets i les seues conseqüències han sigut recurrent en aquesta cita amb la premsa.

Així, Luis Enrique ha assegurat que, ara per ara, no té constància que els vacunen, tot i que podrien rebre l'antigen aquest divendres, però que s'està a l'espera que la Federació negocie la vacunació amb la monodosi de Janssen, que possibilitaria una immunització del combinat més ràpida.

Preguntat sobre Sergio Busquets i si Luis Enrique té intenció de prescindir-ne en el torneig continental, el seleccionador ha dit que esperaran que el jugador supere el contagi i s'incorpore al grup, i no el canviaran per cap altre jugador.

De fet, per a aquest tipus de casos, la UEFA havia previst poder convocar fins a 26 jugadors. No obstant això, Luis Enrique només va convocar-ne 24. Sobre el fet de si no haguera sigut millor convocar-ne 26, l'entrenador asturià ha explicat que encara consideraria millor haver convocat menys jugadors, per evitar que el contagi fora més gran.

També et pot interessar

stats