El Vila-real B agafa aire (1-2)

El filial groguet torna a guanyar cinc jornades després i s'allunya a sis punts de la zona de descens

Els jugadors groguets celebren un dels gols
Els jugadors groguets celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
21 de gener 2023 - 22:17 Actualitzat: 22 de gener 2023 - 23:12

El Vila-real B ha trencat la ratxa de quatre jornades sense conéixer la victòria en véncer per 1-2 el Lugo en la visita a l'Anxo Carro. La victòria permet al filial groguet allunyar-se de la zona de descens a Primera RFEF, que ara queda a sis punts.

L'equip de Miguel Álvarez ha portat el pes del partit des del xiulit inicial, però no ha materialitzat en gol les ocasions que ha tingut, en bona part per la gran actuació del porter dels gallecs, l'ex del Castelló Óscar Whalley. Tot i el domini groguet, el Lugo també creava perill a la contra, però el marcador no s'ha alterat en la primera part.

En la represa, els groguets han disposat d'un penal per a avançar-se, però Whalley ha aturat el llançament de Lozano. I en la jugada pràcticament posterior, l'àrbitre ha tornat a xiular pena màxima i ha deixat els gallecs amb deu. Aquesta vegada Millán no ha perdonat i ha marcat el primer. Amb tot en contra, el Lugo ha aconseguit empatar en l'equador de la represa, però l'alegria li ha durat un minut. Lozano s'ha refet de l'errada en el penal i ha tornat a avançar el Vila-real B. Els de Miguel Álvarez han pogut sentenciar, però Whalley ha desbaratat totes les ocasions i al final han acabat patint per a endur-se un triomf vital en la lluita per la permanència.