Lopetegui desmenteix un adeu d'Iniesta i li demana que mantinga el nivell per al Mundial

La revista 'France Football' demana perdó al jugador manxec per no haver-li concedit el Baló d'Or

Lopetegui desmenteix un adéu d\'Iniesta i li demana que mantinga el nivell per al Mundial

El seleccionador espanyol de futbol, Julen Lopetegui, no vol especular en una possible retirada d'Andrés Iniesta. En un acte a Alacant aquest dimarts, Lopetegui ha assegurat estar "encantat" amb el nivell mostrat pel manxec en aquests últims partits i ha desitjat "que el mantinga en el Mundial". Tampoc ha volgut parlar sobre si continuarà comptant amb ell per a la selecció en el cas que abandonara la lliga espanyola. 

El tècnic basc ha assegurat que viu ja un ambient de "premundial" i que, tot i el paper de "favorit" que li atorguen altres seleccionadors, "el viatge d'anada al Mundial només garantix tres partits". 

Lopetegui ha impartit aquest dimarts una conferència a la Universitat d'Alacant en el marc de la Jornada de Periodisme i Esport de la Càtedra Pedro Ferrándiz, en la qual també han participat Juan Carlos Ferrero, Olga Viza i Juan Cruz, entre d'altres.

Perdó per no tindre un Baló d'Or

També la revista francesa France Football, l'encarregada d'atorgar cada any el Baló d'Or, ha lloat la capacitat del jugador. El seu director, Pascal Ferré, ha escrit un editorial titulat "Perdó, Iniesta", en el qual es disculpa amb el futbolista per no haver-li concedit aquest premi i assegura d'ell que "és el millor generador de joc de tots els temps". Per a Ferré, "el seu talent és inventar per als altres". 

També et pot interessar

stats