La Lliga de futbol professional, suspesa pel coronavirus

Aquesta mesura s'ha pres després d'una reunió entre els representants de la Lliga, la Federació i l'Associació de Futbolistes.

La Lliga de futbol professional, suspesa pel coronavirus
La Lliga de futbol professional, suspesa pel coronavirus

A la fi, a causa de la pandèmia pel coronavirus no es jugarà cap partit de futbol les pròximes jornades. Aquesta mesura s'ha pres després d'una reunió a la Ciutat de Futbol entre els representants de la Lliga, la Federació i l'Associació de Futbolistes.

En un principi, estava previst que les dues pròximes jornades de competició lliguera del futbol professional es disputaren a porta tancada, però, després de l'evolució de la pandèmia del Covid-19, els òrgans futbolístics han acordat suspendre la competició en Primera i Segona Divisió.

Els futbolistes foren els primers que van sol·licitar la paralització de la lliga després dels protocols anunciats pel Ministeri de Sanitat; per la seua part, la Federació va anunciar ahir la suspensió dels partits de categories no professionals i molts clubs ja havien indicat el seu malestar per haver de jugar els partits sense públic.

A més, aquest dijous el Reial Madrid ha establit la quarantena en el club després del positiu d'un jugador de la seua plantilla de bàsquet.

Amb tot això, Federació, AFE i la Lliga, que presideix Javier Tebas, han acordat aquest matí la suspensió de la competició. En el seu comunicat, la Lliga destaca: "davant les circumstàncies conegudes aquest matí, referides a la quarantena establida pel Reial Madrid i els possibles positius en jugadors d'altres clubs, la Lliga considera que es donen les circumstàncies [...] per a la suspensió de la competició, almenys, les dues pròximes jornades. Aquesta decisió es reavaluarà després que finalitze la quarantena decretada en els clubs afectats".

També et pot interessar

stats