La Lliga denuncia irregularitats en el partit de l'Huracán Melilla i el Llevant de Copa del 2021

El partit va finalitzar amb el marcador de 0-8 per al conjunt granota

Imatge del partit entre l'Huracán Melilla i el Llevant de 2021

Salten les alarmes en el futbol espanyol. La Lliga ha emés un comunicat en què assegura que ha denunciat, davant el Centre Nacional de Policia per a la Integritat en l'Esport i les Apostes, que el partit de Copa del Rei del 2021 entre l'Huracán Melilla i el Llevant podria estar arreglat. Una denúncia a partir de la qual s'ha obert una investigació.

El xoc, que va arbitrar Melero López, va finalitzar amb el marcador de 0-8 per a l'equip granota amb tres gols de Blesa, dos de Soldado, dos de Dani Gómez i un de Malsa.

Segons assegura el comunicat, la Lliga va rebre informació d'un confident anònim a través d'un correu de denúncies, situació que ja ha provocat la declaració a sis persones, una d'elles un exjugador de l'Huracán Melilla.

El Llevant, al marge de la investigació

Segons ha anunciat en un comunicat el conjunt granota, l'equip es desvincula, tal com assegura La Lliga, de tots els fets denunciats i confirma que ha quedat al marge de la investigació. A més, el Llevant també explica que cap membre de l'entitat ha rebut cap comunicació sobre aquests.

També et pot interessar

stats