La Lliga denuncia els crits contra Bordalás, Cillessen i Diakhaby a Cadis

Ha remés un escrit al Comité de Competició i a la Comissió Antiviolència en què denuncia els càntics que va patir el València CF en la seua visita al Nuevo Mirandilla

Els jugadors del València i del Cadis, durant l'eixida a l'estadi Nuevo Mirandilla
Els jugadors del València i del Cadis, durant l'eixida a l'estadi Nuevo Mirandilla / La Lliga

La Lliga de Futbol Professional ha remés un escrit de denúncia al Comité de Competició de la RFEF i a la Comissió Antiviolència amb els càntics insultants o que inciten a la violència que es van produir en els partits de futbol del passat cap de setmana.

A més de les denúncies sobre els partits entre Atlètic de Madrid-Barça, Osasuna-Rayo Vallecano i Màlaga-Fuenlabrada, la Lliga ha denunciat els fets que va patir el València CF en la seua visita al Nuevo Mirandilla de Cadis.

L'escrit de la competició assenyala que "en el minut 60 de partit es van entonar de manera coral i coordinada el següent càntic, "Bordalás, fill de puta", dirigit a l'entrenador visitant, després del possible gest de l'entrenador fent veure que la graderia cessara les esbroncades i crits de "fora, fora", dirigits a Diakhaby després d'entrar al terreny de joc".

També el porter valencianista Jasper Cillessen va ser víctima dels càntics de l'afició del Cadis. En reitades ocasions va ser insultat amb el crit, "Ehhh cabró" en el moment d'efectuar una treta de porteria i, en el minut 86 de partit, uns 300 aficionats locals, pertanyents al grup d'animació local "Brigadas Amarillas", van entonar de manera coral i coordinada "trepitja-ho, trepitja-ho, trepitja-ho, trepitja-ho", quan Cillessen estava tombat sobre el terreny de joc després de rebre un colp.

També et pot interessar

stats