La Lliga començarà amb 3.000 aficionats a Mestalla, la Ceràmica i el Martínez Valero

La Generalitat ha prorrogat les mesures contra la Covid-19 fins al 16 d'agost i per tant, la restricció vigent afecta els estadis on es juga la primera jornada de Lliga

Panoràmica interior de l'estadi de Mestalla.
Panoràmica interior de l'estadi de Mestalla.

El València, el Vila-real i l'Elx ja saben que no podran omplir més de 3.000 localitats dels estadis en el seu debut lliguer en la temporada 2021-2022. Tot després que la Generalitat haja prorrogat la mesura contra la Covid-19 que restrigeix l'assistència a 3.000 persones en els esdeveniments a l'aire lliure fins al 16 d'agost a causa de l'evolució dels contagis.

Mestalla veu reduït el seu aforament a poc més d'un 5% de la seua capacitat. El Martínez Valero tindrà al voltant d'un 10% dels seues seients ocupats, mentre que la Ceràmica tindrà al voltant d'un 13%.

La primera jornada el València rebrà el divendres 13 d'agost el Getafe, mentre que el Vila-real jugarà el dilluns 16 contra el Granada a casa i el mateix dia l'Elx jugarà com a local contra l'Athletic Club.

L'únic que comença la Lliga a domicili és el Llevant, a casa del Cadis. Els granotes encara no saben quin serà l'aforament permés el dia 22 d'agost, en la segona jornada, quan rebran el Reial Madrid a l'estadi Ciutat de València.

També et pot interessar

stats