La Lliga comença amb el derbi València-Llevant

El Villarreal visitarà el camp de l'Osca i l'Elx començarà la competició en la tercera jornada a casa contra la Reial Societat de Silva.

El derbi serà a Mestalla.
El derbi serà a Mestalla.

València i Llevant, que s'enfrontaran a Mestalla en la primera jornada de Lliga, prevista oficialment per al 13 de setembre, no havien coincidit mai amb un enfrontament en la primera data de competició, tal com ha ocorregut enguany.

Tots dos equips han compartit participació en la màxima categoria del futbol espanyol en un total de catorze campanyes. El balanç dels catorze València-Llevant disputats en terreny valencianista és de nou victòries locals i cinc empats, amb trenta gols per a l'equip local i deu per al visitant.

El Vilarreal arrancarà la temporada amb les visites de l'Osca i l'Eibar, però en les sis primeres jornades de competició ja s'haurà enfrontat al Barcelona, a l'Atlètic de Madrid i al València.

En la jornada tres visitarà el Barcelona al Camp Nou, en la cinc anirà a Madrid a competir amb l'Atlètic i en la sis disputarà el partit contra el València a La Ceràmica, mentre que per a la jornada deu està fixat un Vilarreal-Real Madrid.

Els groguets jugaran les tres trobades de rivalitat a la Comunitat Valenciana de la primera volta davant del València en la jornada sis, contra l'Elx a casa en la dotze i enfront del Llevant, també a La Ceràmica, en la dèsset.

El rival de l'Elx en la primera jornada de la Lliga de la tornada a Primera Divisió serà el Barcelona, però aquest no serà l'oponent en la primera trobada de competició que dispute, ja que s'estrenarà en la categoria en la tercera jornada, amb un partit contra la Reial Societat al Martínez Valero. És així per la decisió adoptada que l'equip il·licità inicie la competició més tard per haver acabat recentment el campionat de Segona Divisió. En la segona data, l'Elx haurà de visitar el Sevilla al Sánchez Pizjuán, si bé aquest partit també ha quedat ajornat.

El debut oficial de l'Elx serà en la tercera jornada (26 o 27 de setembre) contra la Reial Societat. Un dels partits més esperats per l'afició il·licitana arribarà en la jornada set, amb la visita del València a l'estadi Martínez Valero, mentre que el duel contra el Llevant està fixat per a la jornada deu. Dues jornades després, l'Elx tancarà el cicle de derbis autonòmics de la primera volta amb la visita a La Ceràmica davant del Vila-real.

També et pot interessar

stats