La Lliga anuncia que l'Elx jugarà el play-off d'ascens

El comité de competició de la Reial Federació de Futbol ha de ratificar la decisió.

L’Elx disputarà el playoff amb el Saragossa
L’Elx disputarà el playoff amb el Saragossa / @elchecf

La Lliga Professional, que havia de pronunciar-se en primer lloc sobre el cas Fuenlabrada, ja ho ha fet. Ha anunciat que l'Elx jugarà el play-off d'ascens amb el Saragossa. La decisió ha de ser ratificada pel Comité de Competició de la Reial Federació de Futbol a qui s'ha traslladat l'acord pres per la Lliga.

L'anunci es fa després que el Fuenlabrada haja emés un primer comunicat en què diu que el seu interés continua sent que es jugue el partit entre el Deportivo de la Coruña i el Fuenlabrada, a Riazor, però que, en qualsevol cas, es posen en mans de les autoritats competents pel bé de la competició. Això ha obert la porta a la Lliga perquè suspenga el partit "davant la impossibilitat de trobar una data" per a la seua celebració.

No obstant això, en un segon comunicat, el Fuenlabrada, ha canviat el seu to conciliador per a anunciar que no renuncia del tot a disputar el partit de Riazor.

L'Elx jugarà el play-off amb el Saragossa

El cas és que, si el Comité de Competició ratifica la decisió de la Lliga i sembla que així serà, l'Elx jugarà el play-off contra el Saragossa. De tota manera, aquesta decisió necessita el requisit formal de la comunicació als quatres equips implicats. Necessari abans que es decidisca oficialment la data del partit entre el Saragossa i l’Elx. Oficiosament, es considera com a data probable dijous que ve per al partit d'anada, al Martínez Valero, i diumenge a Saragossa.

Javier Tebas assumeix la culpa del viatge a la Corunya

Entre els múltiples comunicats que han aparegut davant la decisió de la Lliga, cal destacar el que ha fet el seu mateix president, Javier Tebas, en què diu textualment "Estimats directius, jugadors, tècnics, empleats del Fuenlabrada, vàreu seguir totes les instruccions que us va donar la Lliga, l'únic responsable de viatjar a la Corunya, soc jo qui va prendre aquesta decisió. Ningú més. El futbol us en deu una. Ànim aquesta oportunitat arribarà". Un comunicat en què Tebas sembla assumir la responsabilitat d'haver permés que el Fuenlabrada viatjara a la Corunya amb jugadors amb símptomes de Covid-19.

Un altre comunicat ha sigut el del Villarreal CF, que agraeix al Fuenlabrada la "generositat esportiva demostrada" i "l'acatament de la decisió de la Lliga".

També et pot interessar

stats