Lliçó d’humilitat per al Villlarreal

El submarí cau contra el cuer, l'Espanyol, (1-2).

L'Espanyol doblega els groguets
L'Espanyol doblega els groguets / La Liga

El Villarreal continua la tendència de caure davant els rivals més necessitats des de l’inici de la temporada. En aquesta ocasió, ha sigut contra el cuer, el que ha significat la segona derrota del submarí a La Ceràmica. Ni l’avantatge de jugar en casa, ni la superioritat numèrica han sigut prou perquè els groguets puntuaren.

L’Espanyol arrancava amb intensitat, un sobreesforç que tindria recompensa als cinc minuts de partit. David López, de cap, sorprenia Asenjo i marcava el primer gol. El Villarreal estava contra les cordes, tot i que a partir del minut deu, aconseguia ficar-se en el partit, això sí, sense resultats. Dos minuts després de la represa, els periquitos aconseguien el segon gol. Calleri centrava a Raúl de Tomás que, de cap, no perdonava.

Al minut 62, es produïa la jugada que podia haver capgirat el partit. Unes mans dins de l'àrea es traduïen en la segona groga per a Javi López i en un penal que Cazorla s’encarregava de materialitzar. L'àrbitre els regalava trenta minuts en superioritat numèrica que els groguets, finalment, no van aprofitar. Va ser mitja hora farcida de tirs a porta sense fruits.

El Villarreal eixia de La Ceràmica amb les mans buides i posava en evidència els problemes en la davantera. Segons Calleja, han jugat els pitjors 45 minuts de la temporada. Per la seua banda, Abelardo demostra que no té problemes a enfrontar-se als groguets amb qualsevol equip, després d’haver-los guanyat en cinc de set partits.

També et pot interessar

stats