Llibertat VCF valora positivament la primera sessió del juí al València CF

L'advocat ha assenyalat que és una bona notícia el fet de poder fiscalitzar-los i obtindre documents

Vista del judici al València CF després de la demanda de Libertat VCF
Vista del juí al València CF després de la demanda de Llibertat VCF

Aquest dilluns s'ha celebrat la primera sessió del juí al València CF per la demanda que li va imposar l'associació Llibertat VCF contra la barrera accionarial que va establir el club per a assistir a les juntes d'accionistes, la pujada dels sous dels alts directius del club i un préstec que el màxim accionista, Peter Lim, va concedir al club amb els drets de diversos jugadors com a garanties.

L'associació, oposada a la gestió de Lim, va interposar la seua demanda el 10 de gener del 2021 després de la celebració de la junta d'accionistes de l'entitat el desembre del 2020.

Així, després d'aquesta sessió, l'advocat ha assegurat que és optimista ja pel fet d'haver pogut seure el club al banc dels acusats. Però també pel fet que ha pogut començar a fiscalitzar el València CF i que ha pogut conéixer determinades dades, informacions i documents com els salaris de diversos directius que, d'altra manera, no eixirien a la llum.

Així, segons s'ha conegut, el president del València, Anil Murthy cobra 460.000 euros anuals i compta amb el pagament del lloguer, de l'escola dels seus fills, d'una assegurança mèdica internacional, un cotxe de rènting i un vol a l'any per a ell i la seua família a Singapur.

També el conseller del València Kim Koh cobra 200.000 euros a l'any. A més de 48.000 euros més per al lloguer de la vivenda, assegurança mèdica internacional, un cotxe de rènting per valor de 3.000 euros al mes i dos vols d'anada i tornada a Singapur a l'any.

També et pot interessar

stats