Llibertat VCF: "L'escrit del València CF manca de validesa administrativa"

L'organització ha sigut molt crítica amb el document presentat a les administracions

Parlen els grups contraris a Meriton

Llibertat VCF s'ha pronunciat sobre l'escrit que el València CF va presentar aquest dimarts a les administracions autonòmiques i locals valencianes, sobre la possibilitat de reprendre les obres del nou camp de Mestalla, sempre supeditant aquesta decisió al fet de rebre els diners de l'acord per al repartiment dels drets de televisió entre la Lliga i el fons d'inversió CVC.

Així, Llibertat VCF considera que l'escrit "manca de validesa administrativa i que únicament pretén generar ambigüitat i crear confusió" traslladant una imatge de compromís amb els gestors i amb el màxim accionista del club.

A més, l'associació entén que el document suposa, pel seu contingut, exhaustivitat i falta de rigorositat, "una total falta de respecte a les institucions valencianes".

Per això, asseguren que el club "ha d'articular les fórmules necessàries per a presentar, immediatament, garanties i avalar el pla de construcció del nou Mestalla".

Finalment, Llibertat VCF expressa el seu notable malestar amb la directiva, perquè l'escrit expressa "un increïble desconeixement de les condicions finals i detalls sobre l'acord de la Lliga i el fons d'inversió CVC Capital Partners"; i que no n'hagen donat compte als aficionats i socis.

També et pot interessar

stats