El Llevant, virtualment classificat per a la Champions

L'equip granota ha guanyat 0-1 el Granadilla Tenerife i li trau nou punts a l'Atlètic de Madrid, quan en queden nou per disputar

Alba Redondo, en una acció del partit
Alba Redondo, en una acció del partit / La Liga

El Llevant ha deixat quasi sentenciada la classificació per a jugar la Champions League la temporada que ve quan falten tres jornades perquè s'acabe la Lliga. L'equip granota ha guanyat 0-1 el Granadilla Tenerife i ha aprofitat l'entropessada de l'Atlètic de Madrid per a ampliar la renda sobre el quart lloc a nou punts, quan en queden nou per disputar. Els dos equips tenen el goal-average particular empatat i, per tant, si acabaren amb els mateixos punts la diferència de gols desfaria l'empat. Ara mateix, la diferència és molt favorable a les de José Luis Sánchez Vera (+43 pel +16 de les madrilenyes).

Un gol solitari de la pitxitxi de la Lliga Alba Redondo en les acaballes del partit ha sigut suficient perquè les llevantinistes sumen la vintena victòria de la temporada.

El València trenca la mala ratxa

El València s'ha retrobat amb el triomf després d'encadenar cinc derrotes seguides. L'equip blanc-i-negre ha guanyat 2-1 l'Alabés després de remuntar el gol inicial de les basques. Les valencianistes li han donat la volta al duel en la represa amb les dianes de Maca i Fiamma.

El Vila-real es manté fora de la zona de descens

El Vila-real ha encadenat la sisena jornada sense guanyar en perdre 0-1 contra la Reial Societat a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Tot i la derrota, l'equip de Sara Monforte es manté fora de la zona de descens a Segona Divisió, encara que els dos equips que baixarien estan a només un punt de distància.

També et pot interessar

stats