Llevant i Vila-real aproven els seus pressupostos per a 2021

El club granota tanca l'exercici amb un benefici de 77.000 euros a pesar de la pandèmia de la Covid-19. Els de la Plana redueixen els comptes un 18%.

Junta general d'accionistes del Llevant UE
Junta general d'accionistes del Llevant UE

Les juntes d'accionistes del Llevant i el Vila-real s'han reunit esta vesprada de forma presencial per a aprovar els seus pressupostos per a 2021.

Els comptes del Llevant ascendeixen a 83 milions d'euros i l'entitat té una previsió de superàvit de 133.000 euros, tenint en compte els 77.000 euros de benefici amb què s'ha tancat l'exercici, a pesar de la pandèmia de la Covid-19. Ara bé, aquests guanys disten molt dels dotze milions d'euros aconseguits en la temporada 2018-2019. Entre les xifres dels pressupostos destaca que, per a poder quadrar-los al final de l'exercici, l'entitat necessita vendre jugadors per valor de setze milions d'euros abans del 30 de juny de 2021.

D'altra banda, els pressupostos del Vila-real per a l'any que ve ascendeixen a 117 milions d'euros. Suposen una reducció del 18,6% respecte a l'exercici anterior, en concret 27 milions d'euros. El descens dels ingressos, encara que aquesta temporada l'equip s'ha classificat per a l'Europa League, ha obligat a reajustar les partides. La junta ha comptat amb l'assistència del 98% de l'accionariat i s'ha reelegit el consell d'administració per als pròxims cinc anys. Fernando Roig Alfonso, Jose Manuel Llaneza i Fernando Roig Negueroles continuaran en el càrrec de president, vicepresident i conseller delegat, respectivament.

També et pot interessar