El Llevant es venja de l'Atlètic per la Supercopa (3-0)

Al València se li va escapar la victòria dimecres contra l'Espanyol (1-1).

La jugadora del Llevant, Estefanía Banini, celebra el primer gol del partit
La jugadora del Llevant, Estefanía Banini, celebra el primer gol del partit / Twitter: @LUDfemenino.

El Llevant ha golejat l'Atlètic de Madrid (3-0), el rival que va guanyar-li la final de la Supercopa d'Espanya, i el València va deixar escapar dimecres la victòria contra l'Espanyol (1-1).

Fa menys de dues setmanes que l'Atlètic de Madrid aconseguí la seua primera Supercopa guanyant en la final el Llevant per un contundent 3-0, en un partit en què les de María Pry a penes van tindre opcions.

Hui, l'equip granota ha eixit al camp amb ganes de revenja contra un equip amb el qual arribava empatat a 31 punts en la classificació de la Lliga Iberdrola, encara que les valencianes han jugat un partit menys.

El duel se li ha posat molt de cara al Llevant, amb un gol en el minut 21 de l'argentina Estefanía Banini. En la segona part, la protagonista ha sigut Alba Redondo Ferrer, que ha marcat els altres dos gols i ha estat a punt de fer un hat-trick, després d'una gran jugada individual.

L'equip blaugrana es manté en tercera posició, deixa arrere l'Atlètic de Madrid i empata a 34 punts amb el Reial Madrid. Els dos equips es queden a dos punts del líder, el Barça, que ha jugat tres partits menys i no ha cedit cap punt des de l'inici de temporada.

El Valencia es deixa dos punts a Barcelona

El València no va poder sumar els tres punts en la visita a l'Espanyol, després d'escapar-se-li la victòria en l'últim minut del partit. L'equip valencià va avançar-se amb un gol de Candela Andújar, que va igualar Paola Soldevila en l'últim sospir.

L'Espanyol va començar el partit imposant el seu ritme i les blanc-i-negres van guanyar presència en el camp després de passar pels vestidors.

Candela va aprofitar el rebuig d'un llançament de falta d'Anna Torrodà, que es va estavellar al travesser, per a fer el primer del partit en el minut 73. Quan semblava que el València ja tenia lligat el triomf, Paola Soldevila va empatar el partit en el minut 90 per a arrabassar-li la victòria al conjunt de José Bargues, que va ser superior en la segona part.

El València es manté en novena posició amb 21 punts, a deu de la zona de descens, i també a deu de les posicions que donen a jugar competicions europees.