Llevant-Valladolid: a començar amb bon peu la segona ronda

Els de Paco López només han perdut un dels últims cinc partits.

De Frutos en l'últim partit davant el Cadis
De Frutos en l'últim partit davant el Cadis / Twitter: @LevanteUD

El Llevant rep, al Ciutat de València, la visita del Valladolid. Els de Paco López comencen la segona part de la temporada amb 22 punts en 19 partits, una quantitat que si segueix així, faria que es complira l'objectiu de mantindre’s en Primera Divisió. A més, ho fan davant un rival que no arriba en el millor moment de forma.

Als de Valladolid se’ls van escapar dos punts en l'últim partit contra l'Elx a casa i van caure per 0-1 en l'anterior contra el València. A més, acudeixen immersos en ple procés per la presumpta alineació indeguda en el partit de Copa del Rei contra la Penya Esportiva que, si prospera, els deixaria fora dels huitens de final.

La seua posició en Lliga tampoc és la millor, però encara mantenen dos punts d'avantatge respecte de les posicions de descens, que actualment les marca l'Elx amb 17 punts, però amb dos partits menys que els castellans.

A més, els de Sergio González mantenen una gran quantitat de baixes, igual que ho van fer contra l'Elx. L'entrenador blanc-i-violeta no podrà comptar amb Javi Sánchez, Saidy, Marcos André, Kiko Olivas o Raúl García. Tampoc amb El Yamiq i Jota que continuen de baixa per un positiu per coronavirus. A tots aquests, es va sumar en l'últim partit Roque Mesa. El migcampista va veure la roja i estarà dos partits sense jugar.

La principal baixa del Llevant és Campaña. El sevillà ha confirmat que haurà de passar pel quiròfan i es perdrà els pròxims compromisos del club. Per la seua banda, Vukcevic tampoc podrà participar en el partit per una lumbàlgia.

La retransmissió del partit es podrà seguir en la ràdio d'À Punt, en el programa Des de la banda, a les 21:00 h, amb la narració de Xavi Alberola i els comentaris de Sergio Ballesteros.

També et pot interessar

stats