El Llevant i el València rescaten punts en els últims minuts

Les granotes han remuntat l'Sporting de Huelva (1-2) amb gols en el 87 i el 94, i les blanc-i-negres han empatat en el 90 contra el Granadilla (2-2).

VÍDEO | El Llevant i el València rescaten punts en els últims minuts

Aquest cap de setmana no hi havia jornada de la Primera Iberdrola, però tant el València com el Llevant han disputat partits que es van ajornar per casos de Covid-19. Els dos equips han aconseguit sumar punts en els minuts finals: les granotes han capgirat el duel contra l'Sporting de Huelva (1-2) i les blanc-i-negres han rescatat un punt contra el Granadilla Tenerife (2-2).

Triomf agònic del Llevant

El Llevant visitava l'Sporting de Huelva, en un partit ajornat de la jornada 16, clau en la lluita per la segona posició de la Lliga. El partit no ha pogut començar pitjor per als interessos de les jugadores de María Pry, ja que les locals s'han avançat en el marcador en el minut 2, gràcies a un gol de Yoko Tanaka. I encara podia haver sigut pitjor. Les andaluses han disposat d'un penal en el minut 23, però María Valenzuela ha parat el llançament de Dany Helena. Això ha fet reviscolar les granotes, que han començat a assetjar la porteria local. Però Esther s'ha trobat dues vegades amb el pal i han arribat al descans amb un resultat d’1-0.

En la represa, el Llevant ho ha seguit intentant, però el desencert de les jugadores en alguna ocasió i la bona actuació de la portera de l'Sporting Huelva en altres ha evitat el gol. I quan semblava que el partit estava clar, ha arribat el gol de l'empat, de María Méndez en el 87. Les granotes no s'han conformat i ho han seguit intentant fins al final. El premi ha arribat en el minut 94, gràcies a Esther, la pitxitxi de l'equip. Amb aquest nou triomf, l'equip de María Pry consolida el segon lloc, amb 44 punts, només per darrere del Barça.

El València rescata un punt

El València tenia un difícil compromís contra en Granadilla Tenerife, sisé classificat, en el partit corresponent a la jornada 18. La bona eixida de les blanc-i-negres s'ha vist recompensada en el minut 7: Júlia Aguado feia l'1-0 després d'una bona assistència de Candela. Però l'alegria ha durat ben poc, ja que un minut després, Martín-Prieto empatava de nou el duel. La mateixa jugadora ha donat avantatge a les visitants amb una nova diana en el minut 21 i amb aquest resultat d’1-2 s'ha arribat al descans.

Les jugadores del València celebren un dels gols / Twitter: @VCF_Femenino

En la segona part, el València ha eixit a buscar l'empat i Candela ha tingut una bona oportunitat, però ha fallat en la definició. Les jugadores de José Bargues han seguit intentant equilibrar el marcador sense massa encert, i quan semblava que els tres punts s'escapaven, ha arribat el gol. En el minut 90, Asun ha assistit Jansen, que ha fet el gol de l'empat. Al final, un punt que té gust de glòria contra un dels rivals més difícils de la Lliga.