Llevant i València debuten com a locals després d'un bon inici en la Primera Iberdrola

Les de María Pry reben l'Eibar, mentre que l'equip de José Bargues s'enfronta al Reial Madrid.

Les de María Pry van remuntar en el primer partit de Lliga, a Logronyo
Les de María Pry van remuntar en el primer partit de Lliga, a Logronyo / Efe

El Llevant i el València juguen aquest cap de setmana a casa després de disputar el primer partit de la Primera Iberdrola a domicili, on van guanyar remuntant un gol en contra.

L'equip dirigit per María Pry obri la jornada aquest dissabte (11:30 hores) contra l'Eibar en un partit, a priori, accessible per al quadre valencià, encara que no se'n refia. El conjunt basc, tot i ser un acabat d'ascendir a la màxima categoria del futbol femení, va guanyar el Betis en la primera jornada.

Les granota van solucionar amb una patida victòria per 1-2 el debut de la temporada. Amb remuntada inclosa, van guanyar a Logronyo i ara tractaran de tornar a aconseguir els tres punts a la ciutat esportiva de Bunyol, que seguirà sense públic.

Per la seua part, el València rep diumenge (12:00 hores), a l'Antonio Puchades de Paterna, al Reial Madrid, que va caure golejat (0-4) el passat cap de setmana, davant el FC Barcelona.

El conjunt de José Bargues va aconseguir el mateix resultat que el Llevant en el debut lliguer i també va haver de donar-li la volta al marcador, ja que el seu rival, l'Sporting de Huelva, s'hi va posar per davant.

També et pot interessar

stats