El Llevant ven Melero a l'Almeria

L'acord entre tots dos clubs s'ha tancat després de la venda de Sadiq a la Reial Societat

Gonzalo Melero celebra un gol amb l'equip granota
Gonzalo Melero celebra un gol amb l'equip granota / Llevant UE

El Llevant ha oficialitzat la venda del migcampista Gonzalo Melero a l'Almeria, que pagarà una quantitat fixa d'1,6 milions d'euros mentre que l'equip granota es reserva el quinze per cent d'una futura venda del jugador.

El futbolista, que no va jugar l'últim partit amb el Llevant per unes molèsties musculars, acabava el contracte amb l'equip valencià el 30 de juny del 2023. Melero, de 28 anys i que ha sigut pare aquesta setmana, va arribar el 2019 al Llevant, que va pagar 3,5 milions d'euros a l'Osca per a contractar-lo.

Sadiq, a la Reial Societat

El davanter nigerià Sadiq Umar ha viatjat aquest dijous a Sant Sebastià per a passar el reconeixement mèdic aquest matí després de l'acord per al seu traspàs aconseguit anit entre el seu club d'origen, l'Almeria, i la Reial Societat.

Les xifres de l'operació estan al voltant dels vint milions d'euros més altres sis en variables. La Reial, que disposa de fons després de la venda milionària d'Alexander Isak al Newcastle, obté un davanter golejador per a reforçar l'atac, apuntalat també per la cessió del noruec Alexander Sorloth.

També et pot interessar

stats