El Llevant UE femení guanya 1-2 la Reial Societat a Zubieta

Escalen fins a la tercera posició en la Lliga gràcies a la victòria contra les donostiarres.

Alegria de les jugadores al vestidor

Les jugadores del Llevant han fet un partit molt seriós a Sant Sebastià i han aconseguit guanyar la Reial Societat per 1 a 2. Les de Kino García han començat molt concentrades i han aconseguit el control de la pilota molt prompte. Això ha fet que ràpidament tingueren les primeres ocasions, gràcies a dos jugades de Charlyn i Lucía. Les locals no han abaixat els braços i també han tingut les seues oportunitats. La més clara, quasi a la mitja hora de joc, amb un baló centrat de Marta Cardona que Manu Lareo ha pogut rematar i la portera blaugrana ha desviat a córner. Tot i això, la resposta granota no s'ha fet esperar i primer Jéssica Silva, en una jugada d'un contra un davant la guardameta basca i de nou Charlyn, en els minuts finals, amb un xut des de fora de l'àrea, han posat en perill la porteria de Mariasun.

En la represa, el Llevant UE ha sigut el primer a arribar amb perill amb un remat de la portuguesa Jéssica Silva. Tota una declaració d'intencions. Al minut 57 li han fet una falta dins l'àrea a Charlyn Corral i la mateixa jugadora mexicana ha sigut l'encarregada de llençar la pena màxima i avançar el conjunt granota en el marcador. Les locals han continuat lluitant i han aconseguit empatar gràcies a una jugada de Nahikari García al minut 69. La jugadora de la Reial ja havia avisat un moment abans amb una altra gran oportunitat, que ha malbaratat Paraluta. Finalment, Sonia Bermúdez ha aconseguit el gol de la victòria amb un gran tir des de fora de l'àrea que ha anat per tota l'esquadra al minut 76.

Amb esta victòria, el conjunt granota es posiciona momentàniament en el tercer lloc de la classificació de lliga.

La capitanes dels equips han portat un braçalet rosa com a homenatge a totes les dones que lluiten contra la malaltia del càncer.