El Llevant UE arranca un empat a Anoeta

Mayoral trau un punt per als granotes en un partit ple de sobresalts.

El Llevant UE arranca un empat a Anoeta
El Llevant UE arranca un empat a Anoeta

El Llevant UE torna a puntuar després de tres jornades en blanc. Ha sabut reaccionar en el segon temps del partit després d’una primera part amb domini clar de la Reial Societat. L’equip basc obligava els granotes a tancar-se en la àrea i només encertaven a fer jugades aïllades. La defensa ha encadenat diverses errades i a passada de Theo Hernández, Januzaj ha marcat en el minut 27.

En la represa, els de Paco López han entrat en el joc i han augmentat la possessió del baló i els atacs. El premi ha arribat al minut 79, quan Campaña ha tret un córner al primer pal que després d’un rebuig de Rulli, ha aprofitat Borja Mayoral per a xutar i fer pujar l’empat al marcador. 

Cal remarcar el treball d’Aitor Fernández que ha fet diverses parades durant el partit. En els minuts finals, ha impedit un altre gol de la Reial Societat en una jugada molt enrevessada a l’àrea xicoteta. 

L’absència del VAR i el punt obtingut servirà per a pujar la moral de l’equip durant la parada lliguera de la setmana que ve de cara a aconseguir la permanència en la recta final de la competició. 

També et pot interessar

stats