El Llevant no troba el camí cap al triomf

L'equip granota ha empatat 1-1 contra el Qatar SC en el tercer amistós de la pretemporada

Brugué, en una acció del partit
Brugué, en una acció del partit / Twitter: @LevanteUD

La victòria se li continua resistint al Llevant. L'equip granota ha empatat a un gol contra el Qatar SC en el tercer amistós de la pretemporada. L'equip que entrena Javi Calleja encara no coneix el triomf després de tres partits.

Roger Brugué ha avançat el Llevant en el minut 33, però el Qatar ha restablit la igualada a vint minuts per al final. L'equip granota ha anat a per la victòria en els instants finals, però el marcador ja no ha variat.

Dimecres que ve, contra el Castelló, el Llevant tindrà una nova oportunitat per a aconseguir la primera victòria, després de l'empat en el debut contra l'Stoke City i la derrota contra el Nottingham Forest.