El Llevant trenca el malefici a Ipurua (0-1)

L'equip granota no havia guanyat mai l'Eibar a domicili després de cinc visites en Primera i onze en Segona

De Frutos celebra el gol de la victòria
De Frutos celebra el gol de la victòria / La Liga

El Llevant ha posat punt final a la mala ratxa a Ipurua i ha guanyat per primera vegada al camp de l'Eibar després de 17 visites. Un gol de De Frutos ha sigut suficient per a tornar a la senda de la victòria (0-1) després de dues derrotes seguides.

No ha sigut un partit brillant, però el tècnic de Silla sabia el que necessitava el seu equip per a endur-se els tres punts i ho ha posat en pràctica. Rigor defensiu, no cometre errades i aprofitar les ocasions que arribaren. I el guió s'ha complit a la perfecció. Després d'una primera part en què el Llevant ha minimitzat les virtuts dels bascos, De Frutos ha posat la cirereta amb un gol en el temps afegit, en l'única ocasió clara dels granotes.

En la represa, els llevantinistes han mantingut el pla inicial, conscients que la necessitat de l'Eibar per puntuar jugaria a favor seu. L'equip entrenat per Mendilibar ho ha intentat amb més cor que cap i a penes ha intimidat la porteria defesa per Aitor Fernández.

Un Llevant solvent i ben ordenat no ha patit per endur-se tres punts que certifiquen virtualment la permanència en Primera. L'equip granota li ha fet, a més, un favor a l'Elx, ja que l'Eibar es queda com a cuer i amb el fantasma del descens amenaçant.

També et pot interessar

stats