El Llevant no trenca la mala ratxa

L'equip granota encadena quatre jornades sense guanyar i veu reduït l'avantatge sobre el quart lloc a només un punt

Paula Fernández, en una acciód el duel
Paula Fernández, en una acciód el duel / La Liga

La jornada vint de la Lliga F no ha deixat cap victòria valenciana. Només el Llevant ha sigut capaç de sumar, però el punt que ha aconseguit a casa del cuer, l'Sporting de Huelva, tampoc és gens positiu.

L'equip granota no ha passat de l'empat a un gol contra les andaluses, que fins ara només havien sumat quatre punts en dènou jornades. Gabi Nunes ha avançat les granotes en els primers minuts de joc, però Miku, de penal, ha restablit la igualada en els últims minuts. L'equip de José Luis Sánchez Vera es manté tercer, un lloc que li dona accés a jugar la prèvia de la Lliga de Campiones, però ja només té un punt d'avantatge sobre el quart, el Madrid CFF.

Derrotes del Vila-real i el València

Precisament, el Vila-real ha perdut 1-4 contra les madrilenyes a la Ciutat Esportiva José Manuel Llaneza. Bicho ha igualat el gol inicial visitant abans del descans, però el Madrid CFF ha imposat la seua superioritat en la represa. L'equip groguet es manté desé, cinc punts per damunt de la zona de descens.

Un punt menys que l'equip de Sara Monforte té el València, que ha perdut 2-0 contra l'Athletic Club a Lezama. Amb aquest resultat, l'equip de Jesús Oliva veu reduïda la distància sobre el descens a només quatre punts.