El Llevant trenca la mala ratxa

L’1 a 2 contra el Granada torna a encarrilar els granotes.

Rochina, convertit en el malson dels andalusos
Rochina, convertit en el malson dels andalusos / LaLiga

El Llevant no tastava la victòria des de feia dues jornades. Tant el Getafe com el València el van afonar amb 4 gols cadascun. Però els granotes no coneixen el desànim i contra el Granada han mostrat que són capaços de ressorgir de les cendres. El fènix prenia la forma de Rochina, que s'ha convertit en estandard llevantinista i en el malson dels locals.

La seua presència s'ha fet evident a partir del minut 38, en llançar un míssil que ha advertit el porter que anaven a per totes. En aquesta ocasió, Rui Silva l’ha rebutjat, però en el minut 54 li ha resultat del tot impossible. Rochina buscava revenja i l'ha trobada amb un gol des dels 50 metres, que ha partit pel mig la defensa granadina. Una alegria que ha durat poc, en empatar Machís sis minuts després.

El Llevant ha aconseguit desfer la igualtat en el minut 89. Bardhi ha aprofitat el centre de Campaña i, amb una rematada de dreta des de fora de l’àrea, ha sentenciat, per l’escaire, l’1 a 2 final. Amb aquest resultat, els granotes, per fi, veuen llum al final del túnel.