El Llevant traspassa Enis Bardhi al Trabzonspor, de Turquia

El futbolista de Macedònia del Nord tanca així una trajectòria de cinc temporades al Llevant UE

Enis Bardhi, traspassat al Trabzonspor turc on jugarà les pròximes tres temporades.
Enis Bardhi, traspassat al Trabzonspor turc on jugarà les pròximes tres temporades
09 d'agost 2022 - 20:31

El Llevant ha arribat a un acord per al traspàs del migcamista Enis Bardhi al Trabzonspor, equip de la Superlliga turca, on jugarà les pròximes tres temporades, segons ha pogut conéixer À Punt Mèdia. Bardhi, internacional amb Macedònia del Nord, ha jugat en el Llevant en les últimes cinc temporades. Arribà l'estiu del 2017 al conjunt granota, just després que l'equip entrenat per Juan Ramón López Muñiz aconseguira un històric i meteòric retorn a la Lliga Santander. 

Bardhi ha sigut un dels futbolistes més utilitzats tant per Muñiz com per Paco López en les cinc temporades que ha jugat com a granota. En total, ha jugat 62 partits amb el Llevant UE, 114 dels quals com a titular, i ha marcat 24 gols, molts d'ells en accions a pilota parada (faltes i penals), gràcies al gran colp de baló que té l'internacional macedoni. 

Amb la marxa de Bardhi i de Roger (a l'Elx), el Llevant alleugereix la nòmina de futbolistes en la plantilla, de la qual ja han eixit jugadors com Morales, Jorge Miramón, Carlos Clerc, Aitor Fernández o altres que acabaven contracte com Nicola Vukcevic, Coke Andújar, Óscar Duarte, Nemenja Radoja o Martín Cáceres. 

També et pot interessar

stats