El Llevant traslladarà a la Federació el 'cas Chumi'

El jugador de la filial del Barcelona, Chumi, va jugar el partit de la Copa del Rei quan estava sancionat amb un partit per acumulació de targetes.

Quico Catalán davant els mitjans de comunicació
Quico Catalán davant els mitjans de comunicació

El partit de tornada de la Copa del Rei entre el Barça i el Llevant ha viscut unes hores prèvies agitades per la presumpta alineació indeguda del conjunt català en el partit d'anada amb el futbolista de la filial Chumi.

La possible irregularitat ve perquè el futbolista de la filial del Barça, Chumi, tenia una sanció d'un partit per acumulació de targetes amb el seu equip en la competició lliguera. Segons l'article 56.3 del codi disciplinari de la Federació, el jugador no pot jugar amb els equips superiors fins a no complir la sanció i, per tant, no podia jugar la Copa amb el primer equip.

El dubte ve generat amb la circular número 28 del novembre passat. Circular que completa l'article 56 amb el punt número 9 que diu: "Les sancions de caràcter lleu s'han de complir en les competicions en les quals l'infractor es troba fent ús d'una determinada llicència".

El Llevant no ha denunciat el cas dins dels terminis que marca el reglament. Tot i això, el Llevant creu que té bases sòlides per a defendre la seua posició i traslladar el cas a la Federació, tal com ha confirmat el president del club, Quico Catalán: "El Llevant traslladarà la situació a la Federació. Entenem que tenim una jurisprudència sòlida que pot donar-nos la raó en el tema dels terminis".

També et pot interessar

stats