El Llevant torna a entropessar contra l'Atlètic de Madrid (2-3)

En la reedició de la final de l'any passat, les matalaferes han tornat a eliminar les granotes de la Supercopa d'Espanya

Les jugadores madrilenyes celebren un dels gols
Les jugadores madrilenyes celebren un dels gols / Juanjo Martín (Efe)

El Llevant s'ha quedat fora de la final de la Supercopa d'Espanya femenina després de perdre en la segona semifinal contra l'Atlètic de Madrid (2-3). Les matalaferes, que ja les van guanyar en la final de la passada edició, s'han mostrat superiors a les granotes, que han aconseguit empatar a un, però han acabat claudicant. La final la disputaran les madrilenyes i el Barça.

El Llevant ha aprés la lliçó de l'any passat, en què va encaixar tres gols en els primers minuts, i ha eixit seriós i agressiu, exigint a les matalaferes des del xiulet inicial. De fet, les jugadores d'Ángel Villacampa han començat dominant i han tingut les primeres ocasions. Poc a poc l'Atlètic de Madrid s'ha anat trobant més còmode i Deyna ha aprofitat una errada de la portera Korenciova per a fer el 0-1. I quan pitjor estaven les granotes, després del colp del gol, Carol Férez ha restablit la igualada poc abans del descans. S'obria un nou partit a 45 minuts.

El Llevant no ha aprofitat la inèrcia positiva de l'empat i ha sigut l'Atlètic de Madrid qui ha aconseguit el control del joc en la represa. Deyna ha avisat amb un llançament al pal, que ha sigut el preludi del que estava per vindre. L'exgranota Maitane i Ludmila han posat l'1-3 en el marcador, que semblava sentenciar el duel. Tot i això, les llevantinistes no s'han donat per vençudes i, amb un gol de Gio a falta de deu minuts, li han posat emoció a l'eliminatòria. Però ja no hi ha hagut més gols i el Llevant ha tornat a entropessar contra la seua bèstia negra particular.