FUTBOL-LLEVANT

El Llevant torna a caure al Ciutat de València contra un Sevilla superior

En Nesyri marca al començament de la segona part el gol del triomf andalús

El Llevant no tira a porta i suma la tercera derrota consecutiva al Ciutat de València

Dani Cárdenas, principal novetat del Llevant en la derrota contra el Sevilla (0-1)
Dani Cárdenas, principal novetat del Llevant en la derrota contra el Sevilla (0-1) / Agència EFE
21 d'abril 2021 - 21:11

El Llevant no ha pogut posar-li mà al Sevilla, molt superior i llançat a la lluita pel títol lliguer. Els andalusos no han tingut moltes ocasions, però sí que han fet un treball impecable, sense concedir ocasions. Paco López, com es preveia ha revolucionat l'onze després de la desfeta contra el Vila-real. Dani Cárdenas, Dani Gómez, Melero, Toño, Rubén Vezo, Son i Rober Pier, novetats. La dupla golejadora Morales-Roger, suplents. Els granotes ho han intentat, però se'ls està fent llarg el campionat.

Cárdenas, providencial

Al Llevant no li ha important el baló. De fet, li l'ha deixat al Sevilla, a qui no ha deixat ni respirar. Però Lopetegui ha fet del Sevilla una màquina quasi perfecta. I si no, el talent. Joan Jordan ha tingut la més clara ocasió del partit en el primer acte. Sabatada des de la frontal que Dani Cárdenas i el travesser han evitat que es convertira en gol. El porter català novament aprofitant tot el que li donen.

Paco avisava en la prèvia que el Sevilla exigiria eficiència. Poques ocasions, però calia estar encertats. Les dues més clares, en les botes d'Enis Bardhi. El macedoni, a més de treball, ha posat picantor en el joc d'atac del Llevant. El box to box, Gonzalo Melero, oxigen. I Jorge de Frutos, sempre amb la sensació que pot passar alguna cosa. A més, li ha tret targeta a Acuña. La resta, molta disciplina. De fet, el Sevilla no ha trobat el camí cap a la porteria en tot el primer període. Empat i al vestidor.

En Nesyri marca la diferència

L'aposta en la represa era la mateixa. Tot, fins que En Nesyri, assistit per Suso, s'inventà un eslàlom davant Dani Cárdenas i Rubén Vezo per a fer el 0-1. Novament, el corredor entre els dos centrals va fer aigua per a diluir tot el treball de l'equip en el primer acte. 

Paco ha reaccionat de seguida. Rochina i Morales han entrat per Bardhi i Melero. Només entrar, cavalcada del Comandant per generar dubtes en el Sevilla, que ha començat a jugar amb el marcador i el temps. Una dinàmica que ha mantingut fins al final. El Llevant ha vorejat l'àrea rival, però sense claredat d'idees i sense saber trobar espais en l'entramat defensiu d'un Sevilla superior. L'equip granota jugarà dissabte al Martínez Valero contra l'Elx.

També et pot interessar

stats