El Llevant tanca la temporada amb un meritori empat contra l'At. Madrid (2-2)

Emotiu adeu a dos grans capitans granotes, Sonia Prim i Pedro López

Dia de comiats al Ciutat de València.
Dia de comiats al Ciutat de València.

Emocionants prolegòmens de partit al Ciutat de València amb dos emblemes llevantinistes en el dia del seu comiat. La treta d'honor ha permés Sonia Prim, l'estandard del conjunt femení, acomiadar-se de l'afició d'un equip en què ha militat 13 temporades. Un quadre per part de Quico Catalán i una samarreta de l'Atlètic de Madrid (equip en el qual també va jugar dues temporades) del capità matalafer, Juanfran, eren els presents elegits per a la defensa llevantinista. L'altre homenatjat, el gran capità Pedro López, que en el minut 19 de partit (el dorsal que llueix) rebia una gran ovació de l'estadi que l'ha vist jugar les últimes huit temporades.

Efectivitat llevantinista

Sense la pressió de veure's amb l'aigua al coll, el Llevant ha posat el tancament a la temporada 2018-19 amb un empat contra l'Atlètic de Madrid. El conjunt matalafer tampoc no es jugava res, ja que tenia més que assegurat el subcampionat i, per això, la dosi d'intensitat ha estat bastant controlada. La primera part estava igualada, però era el conjunt granota el que demostrava una major efectivitat. Als sis minuts, els de Paco López ja havien aconseguit que el marcador del Ciutat de València s'alterara per primera vegada. Cabaco rematava d'esperó amb la dreta a l'escaire esquerre en aprofitar una assistència de Vezo a treta de córner.

Molt bé començaven les coses per als locals, que al 35 tornaven a marcar en una gran jugada de Roger que recuperava el baló, retallava un defensa i col·locava el baló fora de l'abast del porter matalafer. Amb el dos a zero s'arribava al descans.

Els matalafers empaten en la segona part

La segona part començava amb els mateixos aires, però en el minut 51, Correa enfilava el camí del vestidor en veure la targeta roja i deixava el seu equip amb deu. Així, semblava que el segon període seria tranquil per al Llevant, però res més lluny de la realitat perquè Sergio Camello, el jove debutant de l'equip madrileny, insuflava al seu equip l'energia necessària per a lluitar per la victòria. En el 68, l'exgroguet Rodri aconseguia el dos a un en rebre un servei de Juanfran, acomodar-se el baló i afusellar Koke Vegas per tot l'escaire. I no contents amb reduir les diferències, els matalafers començaven a carburar a més revolucions gràcies a la gasolina de Camello, que en el minut 79 aconseguia, amb la dreta, igualar el resultat. Un minut abans, l'estadi, dret, havia acomiadat Pedro López, que deixava el seu lloc a Morales.

Encara disposarien els dos equips de més oportunitats per a desnivellar la balança però, finalment, l'empat a dos posava el punt final a la temporada.

També et pot interessar

stats